Obavijesti:

DJEČJE LJETO |

srpanj i kolovoz 2019. |

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA VLADE BUKOVCA

Kroz stara okna naziv je izložbe fotografija Vlade Bukovca koja će u Otočcu biti otvorena 13. srpnja 2018. u 19 sati. Izložba je dio ciklusa Lokalni umjetnici u Muzeju kroz koji se već četvrtu godinu za redom u Muzeju Gacke i Gackom pučkom otvorenom učilištu Otočac predstavljaju lokalni autori, a obuhvatit će pedesetak fotografija nastalih u periodu između 1978. i 1985. godine. Autor Vlado Bukovac rodom je iz Lipovlja, a fotografijom se aktivno bavi već nekoliko desetljeća izlažući svoje radove na fotosalonima u Hrvatskoj i Švicarskoj te kroz članstvo u fotoklubovima iz Otočca, Senja, Zagreba i Schaffhausena. Izložba će u izložbenoj dvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac biti otvorena do 3. kolovoza, a ulaz je slobodan.

Grad Otočac Turistička zajednica Grada Otočca Glas Gacke Hrvatski radio Otočac Lika Club Ministarstvo kulture Hrvatska zajednica pučkih otvorenih učilišta Hrvatski sabor kulture Hrvatski audiovizualni centar Hrvatsko drustvo skladatelja & ZAMP Institut za etnologiju i folkloristiku Muzejski dokumentacijski centar Hrvatsko muzejsko društvo Noć muzeja Noć kazališta

Kontakt

Polja označena znakom * su obavezna.

Lokacija

Adresa

Trg Dražena Bobinca 2

53220 Otočac

Sadržaji objavljeni na službenoj stranici Gackog pučkog otvorenog učilišta ustupljeni su pod Creative Commons licencom Imenovanje - Dijeli pod istim uvjetima 3.0 Hrvatska te ih je moguće slobodno kopirati, prenositi i uređivati uz obavezno jasno istaknuto ime izvora sadržaja, a ako je to navedeno i njegova autora. Kopiran, prenesen i uređen sadržaj korisnik sam nema pravo zaštititi autorskim pravom ili distribuirati uz stjecanje materijalne koristi.