Obavijesti:

KROZ STARA OKNA |

izložba fotografija Vlade Bukovca / 13. 7. |

DJEČJE LJETO 2018. |

srpanj i kolovoz / 16 radionica i 2 predstave |

KINO U SRPNJU i KOLOVOZU |

Podivljalo more / 5. 7. | Nemoguća misija: Raspad sistema / 2. 8. |

IZLOŽBA RADOVA TRINACIONALNIH SUSRETA MLADIH

Izložba radova trinacionalnih susreta mladih održat će se u izložbenoj dvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac 15. srpnja 2017. (subota) u 19 sati. Na izložbi će biti prezentirani likovni radovi mladih iz Francuske, Hrvatske i Njemačke, plakati kojim će biti predstavljen projekt te kratki film. Izložba je dio trećeg i završnog susreta mladih u Otočcu u kojem su Otočani domaćini svojim vršnjacima iz Njemačke i Francuske.

Kako je istaknuto na Facebook stranici OU Podum, u projektu koji se provodi od srpnja 2016. godine sudjeluju Ceméa Nord-Pas-de-Calais i larc ensemble iz Francuske, Omladinska Udruga Podum iz Hrvatske te Bapob e.V. i Jugendhilfe und Sozialarbeit e.V. iz Njemačke. Projekt se provodi uz financijsku podršku Njemačko-francuskog ureda za mlade.

Grad Otočac Turistička zajednica Grada Otočca Glas Gacke Hrvatski radio Otočac Lika Club Ministarstvo kulture Hrvatska zajednica pučkih otvorenih učilišta Hrvatski sabor kulture Hrvatski audiovizualni centar Hrvatsko drustvo skladatelja & ZAMP Institut za etnologiju i folkloristiku Muzejski dokumentacijski centar Hrvatsko muzejsko društvo Noć muzeja Noć kazališta

Kontakt

Polja označena znakom * su obavezna.

Lokacija

Adresa

Trg Dražena Bobinca 2

53220 Otočac

Sadržaji objavljeni na službenoj stranici Gackog pučkog otvorenog učilišta ustupljeni su pod Creative Commons licencom Imenovanje - Dijeli pod istim uvjetima 3.0 Hrvatska te ih je moguće slobodno kopirati, prenositi i uređivati uz obavezno jasno istaknuto ime izvora sadržaja, a ako je to navedeno i njegova autora. Kopiran, prenesen i uređen sadržaj korisnik sam nema pravo zaštititi autorskim pravom ili distribuirati uz stjecanje materijalne koristi.