Obavijesti:

DJEČJE LJETO |

srpanj i kolovoz 2019. |

KINO / HELLBOY

Akcijski film Hellboy u kinu Gackog pučkog otvorenog učilišta u Otočcu bit će prikazan u četvrtak, 11. travnja 2019. u 20 sati. Ulaznice za film moguće je kupiti sat vremena prije početka projekcije po cijeni od 20 kn.

IZVORNO IME: Hellboy
REDATELJ: Neil Marshall | ŽANR: akcijski, avantura
ULOGE: David HarbourIan McShaneMilla JovovichSasha Lane
TRAJANJE FILMA: 120 minuta | GODINA: 2019. | DRŽAVA: SAD | 
SADRŽAJ FILMA: Ultimativni antiheroj Hellboy vraća se u osvetničkoj misiji u London gdje se drevni duh zle vještice vratio iz mrtvih. Zarobljena i odbačena prije više stoljeća kraljica vještica se vraća u naš svijet kako bi ponovno donijela smrt i uništenje. Samo heroj s paklenim korijenima kao Hellboy u stanju je suočiti se s prijetnjom i boriti se s vješticom i njezinom vojskom. Njegove će se šanse još više povećati kad se ispostavi da je nasljednik moći samog kralja Arthura. Međutim, čak ni on ne može pobijediti sam u ratu sa silama zla. Prije nego što se odigra odlučujuća bitka Hellboy mora vratiti svoje stare saveznike… (preuzeto s www.cinestar.hr)
O FILMU (CINESTAR): https://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/hellboy/6066
O FILMU (IMDB): https://www.imdb.com/title/tt2274648/

Grad Otočac Turistička zajednica Grada Otočca Glas Gacke Hrvatski radio Otočac Lika Club Ministarstvo kulture Hrvatska zajednica pučkih otvorenih učilišta Hrvatski sabor kulture Hrvatski audiovizualni centar Hrvatsko drustvo skladatelja & ZAMP Institut za etnologiju i folkloristiku Muzejski dokumentacijski centar Hrvatsko muzejsko društvo Noć muzeja Noć kazališta

Kontakt

Polja označena znakom * su obavezna.

Lokacija

Adresa

Trg Dražena Bobinca 2

53220 Otočac

Sadržaji objavljeni na službenoj stranici Gackog pučkog otvorenog učilišta ustupljeni su pod Creative Commons licencom Imenovanje - Dijeli pod istim uvjetima 3.0 Hrvatska te ih je moguće slobodno kopirati, prenositi i uređivati uz obavezno jasno istaknuto ime izvora sadržaja, a ako je to navedeno i njegova autora. Kopiran, prenesen i uređen sadržaj korisnik sam nema pravo zaštititi autorskim pravom ili distribuirati uz stjecanje materijalne koristi.