Obavijesti:

DJEČJE LJETO |

srpanj i kolovoz 2019. |

KINO / PROKLETSTVO TUGUJUĆE ŽENE

Horor Prokletstvo tugujuće žene u kinu Gackog pučkog otvorenog učilišta u Otočcu bit će prikazan u četvrtak, 18. travnja 2019. u 20 sati. Ulaznice za film moguće je kupiti sat vremena prije početka projekcije po cijeni od 20 kn.

IZVORNO IME: The Curse of La Llorona
REDATELJ: Michael Chaves ŽANR: horortriler
ULOGE: Linda CardelliniPatricia VelasquezRaymond Cruz
TRAJANJE FILMA: 93 minute | GODINA: 2019. | DRŽAVA: SAD 
SADRŽAJ FILMA: Za vrijeme svog života utopila je vlastitu djecu u ljubomornom bijesu bacajući se u rijeku za njima dok je plakala od boli. Sada su njezine suze vječne. One su smrtonosne, a svi koji su čuli njen smrtonosni poziv u noći su ukleti. La Llorona lovi djecu kako bi njima zamijenila svoju. Što više vremena prolazi to je njezina želja za djecom sve veća, a metode sve više zastrašujuće. Zanemarujući upozorenje majke koja je osumnjičena da ugrožava svoju djecu socijalna radnica i njezina mala djeca ubrzo se nađu u beznadnoj situaciji. Njihova jedina nada za preživljavanjem La Lloroninog smrtonosnog gnjeva je svećenik i njegovo umijeće tjeranje zla… (preuzeto s www.cinestar.hr)
O FILMU (CINESTAR): https://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/prokletstvo-tugujuce-zene/6260
O FILMU (IMDB): https://www.imdb.com/title/tt4913966/?ref_=nv_sr_1

 

Grad Otočac Turistička zajednica Grada Otočca Glas Gacke Hrvatski radio Otočac Lika Club Ministarstvo kulture Hrvatska zajednica pučkih otvorenih učilišta Hrvatski sabor kulture Hrvatski audiovizualni centar Hrvatsko drustvo skladatelja & ZAMP Institut za etnologiju i folkloristiku Muzejski dokumentacijski centar Hrvatsko muzejsko društvo Noć muzeja Noć kazališta

Kontakt

Polja označena znakom * su obavezna.

Lokacija

Adresa

Trg Dražena Bobinca 2

53220 Otočac

Sadržaji objavljeni na službenoj stranici Gackog pučkog otvorenog učilišta ustupljeni su pod Creative Commons licencom Imenovanje - Dijeli pod istim uvjetima 3.0 Hrvatska te ih je moguće slobodno kopirati, prenositi i uređivati uz obavezno jasno istaknuto ime izvora sadržaja, a ako je to navedeno i njegova autora. Kopiran, prenesen i uređen sadržaj korisnik sam nema pravo zaštititi autorskim pravom ili distribuirati uz stjecanje materijalne koristi.