Obavijesti:

KROZ STARA OKNA |

izložba fotografija Vlade Bukovca / 13. 7. |

DJEČJE LJETO 2018. |

srpanj i kolovoz / 16 radionica i 2 predstave |

KINO U SRPNJU i KOLOVOZU |

Podivljalo more / 5. 7. | Nemoguća misija: Raspad sistema / 2. 8. |

NOVO U KINU / FERDINAND 3D

Animirana sinkronizirana 3D komedija Ferdinand u kinu Gackog pučkog otvorenog učilišta u Otočcu bit će prikazana u nedjelju, 14. siječnja 2018. u 17 sati. Ulaznice za film moguće je kupiti sat vremena prije početka projekcije po cijeni od 20 kn.

REDATELJ: Carlos Saldanha 
GLASOVI: Igor KovačMarko KofsMile Kekin
TRAJANJE: 108 minuta

SADRŽAJ FILMAFerdinand je film o velikom biku s još većim srcem koji bi radije mirisao cvijeće nego ulazio u borbu s matadorima. Nakon što su ga ljudi pogrešno doživjeli kao jednu razuzdanu zvijer Ferdinanda zarobe i odvedu od kuće. Odlučan da se vrati obitelji on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće na nevjerojatnu avanturu… (preuzeto s www.blitz-cinestar.hr)
O FILMU (CINESTAR)http://www.blitz-cinestar.hr/cinestar-arena-imax/ferdinand-sink/4846/1/1
O FILMU (IMDB)http://www.imdb.com/title/tt3411444/

Grad Otočac Turistička zajednica Grada Otočca Glas Gacke Hrvatski radio Otočac Lika Club Ministarstvo kulture Hrvatska zajednica pučkih otvorenih učilišta Hrvatski sabor kulture Hrvatski audiovizualni centar Hrvatsko drustvo skladatelja & ZAMP Institut za etnologiju i folkloristiku Muzejski dokumentacijski centar Hrvatsko muzejsko društvo Noć muzeja Noć kazališta

Kontakt

Polja označena znakom * su obavezna.

Lokacija

Adresa

Trg Dražena Bobinca 2

53220 Otočac

Sadržaji objavljeni na službenoj stranici Gackog pučkog otvorenog učilišta ustupljeni su pod Creative Commons licencom Imenovanje - Dijeli pod istim uvjetima 3.0 Hrvatska te ih je moguće slobodno kopirati, prenositi i uređivati uz obavezno jasno istaknuto ime izvora sadržaja, a ako je to navedeno i njegova autora. Kopiran, prenesen i uređen sadržaj korisnik sam nema pravo zaštititi autorskim pravom ili distribuirati uz stjecanje materijalne koristi.