Obavijesti:

NAJAVE FILMOVA

4. 9. Bijesan | 6. 9. Lassie se vraća kući | 11. 9. Doušnik |

2. SMOTRA MALIH VOKALNIH SASTAVA LIKE

13. 9. u 19:00 |

14. LIKOVNA KOLONIJA

izložba 13. 9. u 18:00 | radionice za osnovnoškolce 11. i 12. 9. u 16:00 | radionice za srednjoškolce 11. i 12. 9. u 18:00 |

KINO / LASSIE SE VRAĆA KUĆI

Avanturistički film Lassie se vraća kući u kinu Gackog pučkog otvorenog učilišta u Otočcu bit će prikazan u nedjelju, 6. 9. 2020. u 17 sati. Ulaznice za film moguće je kupiti sat vremena prije početka projekcije po cijeni od 20 kn. Projekcije svih filmova održavat će se u skladu s važećim preporukama Stožera civilne zaštite RH.

IZVORNO IME: Lassie Come Home
REDATELJ: Hanno Olderdissen ŽANR: avanturistički 
ULOGE: Sebastian BezzelAnna Maria MuheNico MarischaBella Bading
TRAJANJE FILMA: 100 minuta | GODINA: 2020. | DRŽAVA: Njemačka | 
SADRŽAJ FILMA: Dvanaestogodišnji Florian i Lassie najbolji su i nerazdvojni prijatelji. Žive sretno sa svojom obitelji u idiličnom gradiću na jugu Njemačke. Kada Florianov otac ostane bez posla cijela obitelj se mora preseliti u manji stan u kojem nije dozvoljeno držanje pasa. Florian je u depresiji jer se mora rastati od svog najboljeg prijatelja.
Lassie je udomljena od strane grofa von Sprengela koji sa svojom 12 godišnjom unukom Priscillom putuje Sjevernim morem. Lassie koristi prvu priliku za bijeg i upušta se u dugo i avanturističko putovanje kako bi se vratila Florianu… (preuzeto s www.blitz-cinestar.hr)

O FILMU (CINESTAR): https://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/lassie-se-vraca-kuci/7348
O FILMU (IMDB): https://www.imdb.com/title/tt10384944

Grad Otočac Turistička zajednica Grada Otočca Glas Gacke Hrvatski radio Otočac Lika Club Ministarstvo kulture Hrvatska zajednica pučkih otvorenih učilišta Hrvatski sabor kulture Hrvatski audiovizualni centar Hrvatsko drustvo skladatelja & ZAMP Institut za etnologiju i folkloristiku Muzejski dokumentacijski centar Hrvatsko muzejsko društvo Noć muzeja Noć kazališta

Kontakt

Polja označena znakom * su obavezna.

Lokacija

Adresa

Trg Dražena Bobinca 2

53220 Otočac

Sadržaji objavljeni na službenoj stranici Gackog pučkog otvorenog učilišta ustupljeni su pod Creative Commons licencom Imenovanje - Dijeli pod istim uvjetima 3.0 Hrvatska te ih je moguće slobodno kopirati, prenositi i uređivati uz obavezno jasno istaknuto ime izvora sadržaja, a ako je to navedeno i njegova autora. Kopiran, prenesen i uređen sadržaj korisnik sam nema pravo zaštititi autorskim pravom ili distribuirati uz stjecanje materijalne koristi.