UPIS U OSNOVNU GLAZBENU ŠKOLU 2019/2020

Upisi u prvi razred glazbene škole za polaznike odjela glasovir i odjela tambura za školsku godinu 2019/2020 vršit će se od 9. do 27. rujna 2019. svakim radnim danom od 8 do 15 sati: osobno u prostorijama Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac, telefonski na broj 098 245 537 ili e-mailom na dkranjcevic8@gmail.com. Minimalna dob za upis učenika u glazbenu školu je 8 odnosno 9 godina, tj. uvjet za upis zadovoljavaju učenici koji su završili minimalno 2. razred redovnog osnovnoškolskog obrazovanja.

Na sam dan upisa u prvi razred – 1. listopada 2019. u 17 sati – roditelji/skrbnici dužni su doći s djetetom u Gacko pučko otvoreno učilište i donijeti presliku djetetova rodnog lista i domovnice. Ako na spomenutim dokumentima nije vidljiv OIB potrebno je donijeti i presliku dokumenta ili isprave na kojoj je OIB jasno naznačen. Posljednji dokument, upisnicu, moguće je popuniti na dan upisa u prostorijama Učilišta ili je prethodno ovdje preuzeti i popunjenu donijeti na upis. Za dodatne informacije svi zainteresirani mogu se obratiti na neki od kontakata Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac.

Učenici koji NE upisuju prvi razred, tj. učenici koji nastavljaju glazbenu školu, ne moraju ponovno prolaziti postupak upisa već nastavljaju dolaziti na nastavu prema rasporedu za tekuću školsku godinu koji će biti objavljen na oglasnoj ploči Učilišta.