UPIS U OSNOVNU GLAZBENU ŠKOLU 2021/2022

Osnovna glazbena škola koja djeluje pri Gackom pučkom otvorenom učilištu Otočac ove godine nastavlja s edukacijom u sviranju glasovira i tambure te uvodi edukaciju za dva nova instrumenta: gitaru i harmoniku. 

Upis u prvi razred glazbene škole za polaznike odjela glasovir, odjela tambura, odjela gitara i odjela harmonika za školsku godinu 2021/2022 vršit će se od 6. rujna do 1. listopada 2021. svakim radnim danom od 8 do 15 sati: osobno u prostorijama Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac, telefonski na broj 098 245 537 ili e-mailom na dkranjcevic8@gmail.com. Minimalna dob za upis učenika u glazbenu školu je 8 odnosno 9 godina, tj. uvjet za upis zadovoljavaju učenici koji su završili minimalno 2. razred redovnog osnovnoškolskog obrazovanja.

Na sam dan upisa u prvi razred – 4. listopada 2021. u 17 sati – roditelji/skrbnici dužni su doći s djetetom u Gacko pučko otvoreno učilište i donijeti presliku djetetova rodnog lista i domovnice. Ako na spomenutim dokumentima nije vidljiv OIB potrebno je donijeti i presliku dokumenta ili isprave na kojoj je OIB jasno naznačen. Posljednji dokument, upisnicu, moguće je popuniti na dan upisa u prostorijama Učilišta ili je prethodno ovdje preuzeti i popunjenu donijeti na upis. Za dodatne informacije svi zainteresirani mogu se obratiti na neki od kontakata Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac.

Na dan upisa u sve ostale razrede (2., 3., 4., 5. i 6.) – 4. listopada 2021. u 18 sati – roditelji/skrbnici učenika glazbene škole dužni su doći na sastanak radi preuzimanja ugovora i dodatnih uputa. Učenici 2., 3., 4., 5. i 6. razreda, tj. učenici koji nastavljaju glazbenu školu, nisu dužni doći na ovaj sastanak.