Art & Fun radionica u Otočcu

Ako ste se oduvijek htjeli okušati u slikarstvu, želite naučiti više o načinima slikanja, miješanju boja ili smatrate da ste za slikanje antitalent onda je ART & FUN radionica točno to što vam treba.

Turistička zajednica Grada Otočca u suradnji s obrtom za umjetničko stvaralaštvo GoldArt, vlasnice Alenke Goldner Sučić, samostalne umjetnice, slikarice i profesorice likovne kulture, organizira ART & FUN radionicu na kojoj  postajete pravi umjetnik. U nekoliko sati kreativnosti i zabave, s kistom i platnom u ruci i uz čašu ili dvije kvalitetnog vina u svakom od nas probudi se umjetnik. Prethodno slikarsko iskustvo nije potrebno, no ni ne brinite jer voditeljica Alenka osim što vas vodi korak po korak rado uskoči sa savjetima i pomogne ispraviti svaku „krivu“ crtu. Na ART & FUN radionici dobivate 3 do 4 sata zabave, druženja u ugodnoj atmosferi uz dobru glazbu, sve materijale potrebne za izradu slike (slikarsko platno, kistove i akrilne boje), stručno vodstvo te uživanje u čaši dobrog vina. Osim toga, svoje nacrtano umjetničko djelo nosite kući kao uspomenu na jedno zabavno, opušteno i kreativno druženje.

Radionica će se održati u subotu 4. svibnja u maloj dvorani Gackog Pučkog Otvorenog Učilišta u Otočcu s početkom u 16:00 sati. Sudjelovanje na radionici je besplatno, no broj sudionika je ograničen stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme prijavom na mail tzg.otocca@gmail.com.