KINO / DOUŠNIK

Zbog naglog porasta oboljelih od virusa COVID-19 na području Otočca Gacko pučko otvoreno učilište odgađa sva događanja planirana za period od 7. rujna do 21. rujna 2020. godine. Odluka o odgodi donesena je na temelju Prijedloga Zavoda za javno zdravstvo Ličko-senjske županije te na temelju Zaključka Stožera civilne zaštite Grada Otočca. Mjera odgode na snagu stupa danas, 7. rujna 2020., a trajat će minimalno 14 dana, odnosno do ukidanja preventivnih mjera. O nastavku održavanja događanja javnost će biti pravovremeno informirana putem službene mrežne i Facebook stranice Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac.

Kriminalistička drama Doušnik u kinu Gackog pučkog otvorenog učilišta u Otočcu bit će prikazana u petak, 11. 9. 2020. u 20 sati. Ulaznice za film moguće je kupiti sat vremena prije početka projekcije po cijeni od 20 kn. Projekcije svih filmova održavat će se u skladu s važećim preporukama Stožera civilne zaštite RH.

IZVORNO IME: The Informer
REDATELJ: Andrea Di Stefano | ŽANR: kriminalistička drama
ULOGE: Ana de Armas, Joel Kinnaman, Rosamund Pike, Clive Owen
TRAJANJE FILMA: 113 minuta | GODINA: 2019. | DRŽAVA: SAD | 
SADRŽAJ FILMA: Bivšem specijalcu Peteu Koslowu svijet se okrene naopako kada završi u zatvoru spašavajući svoju ženu. Dobije priliku za prijevremeno otpuštanje iz zatvora uz uvjet da postane doušnik FBI-a, infiltrirajući se u krugove najmoćnijeg trgovca drogom u New Yorku. Nakon što isporuka droge u kojoj sudjeluje krene po zlu suočava se s najtežim zadatkom u svom životu – mora se infiltrirati u najozloglašeniji zatvor. Jedna prilika i tri sekunde da izvuče živu glavu… hoće li biti dovoljne? (preuzeto s www.kaptolcinema.hr)
O FILMU (CINESTAR): https://www.kaptolcinema.hr/kaptol/dousnik/5579
O FILMU (IMDB): https://www.imdb.com/title/tt1833116/