KINO / FRKA (3D)

Animirani sinkronizirani 3D film Frka u kinu Gackog pučkog otvorenog učilišta u Otočcu bit će prikazan u nedjelju, 12. 1. 2020. u 17 sati. Ulaznice za film moguće je kupiti sat vremena prije početka projekcije po cijeni od 20 kn.

IZVORNO IME: Trouble
REDATELJ: Kevin Johnson ŽANR: animirani 
ULOGE: Zoran PribičevićTara ThallerIskra JirsakHana HegedušićIvan ŠarićLjubomir KerekešLuka PetrušićDražen BratulićMarin Ivanović StokaDaniel DizdarLana Klingor Mihić
TRAJANJE FILMA: 87 minuta | GODINA: 2019. | DRŽAVA: SAD | 
SADRŽAJ FILMA: Otkako je bio štene Frka živi lagodnim životom. Živi u velikoj vili, jede sočne odreske, spava na najfinijoj posteljini i živi životom o kakvom pas može samo sanjati. Kada ostane bez vlasnika Frka se nađe sam na ulici I daleko od svoje kuće. Frkina naviknutost na privilegirani život čini ga klasičnim primjerom ribe na suhom u ovom zastrašujućem svijetu. U međuvremenu pohlepni rođaci njegovog vlasnika zaposlili su tragača za životinjama kako bi ga pronašli – čega Frka nije uopće svjestan – jer je zapravo upravo on ključan za dobivanje nasljedstva. Dok se Frka trudi preživjeti nesvjesno ostaje jedan korak ispred svih koji ga traže i upoznaje Rousey, okorjelu lutalicu koja će ga uzeti pod svoje okrilje i naučiti kako se snalaziti u stvarnom svijetu, i Zoe, osamnaestogodišnju glazbenicu u usponu koja se također trudi pronaći gdje točno pripada. Frki će obje pomoći otkriti da najvažnije u životu nije ono što imaš nego koga imaš uza sebe… (preuzeto s www.cinestar.hr)
O FILMU (CINESTAR): https://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/frka-sink/6595
O FILMU (IMDB): https://www.imdb.com/title/tt6772524/