KINO / HIPNOTIZIRAN

Akcijski film Hipnotiziran u kinu Gackog pučkog otvorenog učilišta u Otočcu bit će prikazan u petak – 2. 6. 2023. – u 20 sati. Ulaznice za film moguće je kupiti sat vremena prije početka projekcije po cijeni od 3 EUR.

IZVORNO IME: Hypnotic
REDATELJ: Robert Rodriguez | ŽANR: akcija, misterija, triler
ULOGE: Ben Affleck, Alice Braga, JD Pardo, Dayo Okeniyi, Jeff Fahey, Jackie Earle Haley
TRAJANJE: 92 min |GODINA: 2023. | DRŽAVA: SAD
SADRŽAJ FILMA: Napeti akcijski triler redatelja Roberta Rodrigueza koji je film opisao kao „Hitchcockov triler na steroidima“ s Benom Affleckom u glavnoj ulozi.
Priča prati policijskog detektiva Dannyja Rourkea koji traži svoju nestalu kćer Minnie. Potraga će ga dovesti do saznanja da je njezin nestanak povezan sa serijom pljački koje predvodi tajanstveni muškarac s hipnotičkim moćima (William Fichtner). U namjeri da pronađe svoju nestalu kćer, Rourke sve više tone u nepoznato dok istražuje niz pljački banaka koje mijenjaju stvarnost, i koje će na kraju dovesti u pitanje najosnovnije pretpostavke o svemu i svima koji čine njegov svijet. Uz pomoć Diane Cruz (Alice Braga), nevjerojatno nadarene vidovnjakinje, traži tajanstvenog čovjeka za kojeg vjeruje da drži ključ pronalaska nestale djevojke.
O FILMU (CINEPLEXX)https://www.cineplexx.hr/movie/hipnotiziran/
O FILMU (IMDB)https://www.imdb.com/title/tt8080204/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_q_hypnotic