ODGOĐENO

Zbog novonastale situacije s koronavirusom i sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Ličko-senjske županije Gacko pučko otvoreno učilište Otočac od 16. 3. 2020. odgađa sva javna okupljanja i događanja u svojim prostorima. Mjera odgode na snagu će stupiti u ponedjeljak, 16. 3. 2020. i trajat će do ukidanja preventivnih mjera. Postupanje u skladu s preporukama Stožera civilne zaštite Ličko-senjske županije provodi se preventivno, tj. s ciljem smanjenja rizika od unošenja i širenja infekcije. O nastavku održavanja događanja javnost će biti pravovremeno informirana putem službene mrežne i Facebook stranice Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac.

 

Oscarom nagrađena drama Parazit u kinu Gackog pučkog otvorenog učilišta u Otočcu bit će prikazana u petak, 27. 3. 2020. u 20 sati. Ulaznice za film moguće je kupiti sat vremena prije početka projekcije po cijeni od 20 kn.

IZVORNO IME: Parasite
REDATELJBong Joon Ho | ŽANR: drama
ULOGESong Kang HoLee Sun KyunCho Yeo Jeong
TRAJANJE FILMA: 132 minute | GODINA: 2019. | DRŽAVA: Južna Koreja | 
SADRŽAJ FILMA: Oskarom nagrađeni film cijenjenog južnokorejskog redatelja priča je o dvjema obiteljima: imućnim Parkovima i siromašnim Kimovima. Nakon što se njihovi životi neočekivano isprepletu lukavi Ki-woo Kim odluči iskoristiti naivnost Parkovih kako bi svojoj obitelji omogućio bijeg iz siromaštva… (preuzeto s www.mojtv.hr)
O FILMU (CINESTAR)https://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/parazit/6880
O FILMU (IMDB)https://www.imdb.com/title/tt6751668/