KINO / P’ASTANIAN I TRI NJUŠKETIRA

Animirani film P’astanian i Tri njušketira u kinu Gackog pučkog otvorenog učilišta u Otočcu bit će prikazan u nedjelju – 26. 2. 2023. – u 17 sati. Ulaznice za film moguće je kupiti sat vremena prije početka projekcije po cijeni od 3 EUR. Projekcije svih filmova održavaju se u skladu s važećim preporukama Stožera civilne zaštite RH. 

IZVORNO IME: D’Artacán y los tres Mosqueperros
REDATELJ: Toni Garcia, Stephen Hughes| ŽANR: animirani, avantura, komedija, obiteljski
TRAJANJE: 88 min | GODINA: 2021. | DRŽAVA: Španjolska
SADRŽAJ FILMA: Temeljena na slavnom romanu ‘Tri mušketira’ i smještena u 17. stoljeće, ova nevjerojatna animirana avantura prati mladog štenca P’Astaniana koji putuje u velebni Pariz i nada se da će ispuniti svoj san da postane jedan od slavnih zaštitnika kralja.
P’Astanian je mladi mačevalac koji sanja pridružiti se legendarnim Njušketirima. Nakon što je dokazao svoje vještine i stekao njihovo povjerenje, on i Njušketiri moraju obraniti kralja od tajne zavjere zlog kardinala koji želi preuzeti vlast. Budući da nitko drugi ne može spasiti situaciju, P’Astanian i njegovi novostečeni prijatelji, talentirani mačevaoci, kreću u avanturu kako bi bili spasili kralja i oslobodili regiju.
O FILMU (CINEPLEXX)https://www.cineplexx.hr/movie/pastanian-i-tri-njusketira/

O FILMU (IMDB)https://www.imdb.com/title/tt11777920/?ref_=fn_al_tt_2