KINO / UPS 2! AVANTURA SE NASTAVLJA…

Animirani film Ups 2! Avantura se nastavlja… u kinu Gackog pučkog otvorenog učilišta u Otočcu bit će prikazan u nedjelju – 26. 3. 2023. – u 17 sati. Ulaznice za film moguće je kupiti sat vremena prije početka projekcije po cijeni od 3 EUR. Projekcije svih filmova održavaju se u skladu s važećim preporukama Stožera civilne zaštite RH. 

IZVORNO IME: Ooops ! The Adventure Continues
REDATELJ: Toby Genkel, Sean McCormack| ŽANR: animirani, avantura, komedija, obiteljski
TRAJANJE: 85 min | GODINA: 2023. | DRŽAVA: Irska
SADRŽAJ FILMA: Ovaj film nastavak je zabavne animirane avanture “Ups! Noa je otišao”. Naši poznati mali junaci jure kroz avanturu koja zaustavlja dah, ispunjenu zabavnim trenucima koji izazivaju smijeh. Zbog opasnosti od velike poplave, u Noinu arku redom su se ukrcale sve vrste životinja, od najveće do najmanje. Životinje su tako izbjegle jednu opasnost no prijeti im druga: nakon nekoliko tjedana nema zemlje na vidiku, zalihe hrane su pri kraju, a krhki mir između mesojeda i biljojeda mogao bi se narušiti svake sekunde.
Nakon niza nesretnih događaja, Finny se budi u neobičnoj koloniji ispunjenoj čudnim stvorenjima koja žive u harmoniji – pod prijetnjom vulkana! U utrci s vremenom, plimom i zastrašujućim potresima, on mora spasiti svoje prijatelje, obitelji i cijelu koloniju od potpunog uništenja.
O FILMU (CINEPLEXX)https://www.cineplexx.hr/movie/ups-2-avantura-se-nastavlja/

O FILMU (IMDB)https://www.imdb.com/title/tt12615474/?ref_=fn_al_tt_1