ODGOĐENO

Zbog novonastale situacije s koronavirusom i sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Ličko-senjske županije Gacko pučko otvoreno učilište Otočac od 16. 3. 2020. odgađa sva javna okupljanja i događanja u svojim prostorima. Mjera odgode na snagu će stupiti u ponedjeljak, 16. 3. 2020. i trajat će do ukidanja preventivnih mjera. Postupanje u skladu s preporukama Stožera civilne zaštite Ličko-senjske županije provodi se preventivno, tj. s ciljem smanjenja rizika od unošenja i širenja infekcije. O nastavku održavanja događanja javnost će biti pravovremeno informirana putem službene mrežne i Facebook stranice Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac.

 

Avanturistički film Zov divljine u kinu Gackog pučkog otvorenog učilišta u Otočcu bit će prikazan u petak, 20. 3. 2020. u 20 sati. Ulaznice za film moguće je kupiti sat vremena prije početka projekcije po cijeni od 20 kn.

IZVORNO IME: The Call of the Wild
REDATELJ: Chris Sanders ŽANR: avantura
ULOGE: Harrison FordDan StevensKaren Gillan
TRAJANJE FILMA: 100 minuta | GODINA: 2020. | DRŽAVA: SAD | 
SADRŽAJ FILMA: Film “Zov divljine” na velika platna donosi priču o Bucku, psu velikog srca čiji se život okrene naopačke kada je iznenada izgnan iz svog doma u Kaliforniji i preseljen duboko u srce Aljaske tijekom zlatne groznice 1890-ih. Kao novajlija u ekipi pasa za dostavu – a kasnije i njihov vođa – Buck prolazi svoju životnu avanturu, konačno pronalazeći svoje pravo mjesto u svijetu i postajući gospodar vlastite sudbine… (preuzeto s www.cinestar.hr)
O FILMU (CINESTAR)https://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/zov-divljine/6887
O FILMU (IMDB)https://www.imdb.com/title/tt7504726/