MEĐUNARODNA KONFERENCIJA O ŽENAMA U PODUZETNIŠTVU “ŽENE I TOČKA”

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac organizator je Međunarodne konferencije o ženama u poduzetništvu „Žene i točka“ koja će se održati po sedmi put kao tradicionalno okupljanje žena poduzetnica u Otočcu i na jednom će mjestu okupiti uspješne poslovne žene velikog iskustva iz Hrvatske i inozemstva.

Cilj ovog događaja jest istaknuti poziciju žena u poduzetništvu, prikazati njihov doprinos i ideje te ojačati umrežavanje i osnažiti žene na samozapošljavanje. Bitno je naglasiti uspjehe i iskoristiti ih kao motivaciju kako bi poduzetnice ostvarile razvoj međunarodnih ideja i poduzetničkih projekata neovisno o vjerskoj, nacionalnoj ili etičkoj pripadnosti. Ovom konferencijom gradi se nacionalna i međunarodna poduzetnička mreža i promiče žensko poduzetništvo u javnom i privatnom sektoru.

Konferencija će se održati u Gackom pučkom otvorenom učilištu Otočac u petak 2. 12. 2022., a predviđeno vrijeme trajanja je od 10 do 14 h. Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, uz obaveznu prijavuViše informacija o konferenciji, detalja o panelima i panelisticama te o prijenosu uživo možete pronaći na stranicama Facebook i LinkedIn.