PREDSTAVA / ČEKAONICA

Drama “Čekaonica” autorice Marine Vujčić novi je kazališni naslov na repertoaru Amaterskog kazališta Arupium koji će biti premijeno izveden 26. travnja u velikoj dvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac. Predstavu je režirala Elizabeta Božičević, a uloge tumače dugogodišnji, ali i novi članovi Arupiuma: Draženka Bešenić, Nikola Oršanić, Helena Tomaić-Pivač, Dario Eror, Višnja Kotvica, Milan Jergović, Josipa Marković, Vera Bradičić, Nikola Rapaić i Antonija Marić.

Predstava će biti izvedena u petak, 26. travnja 2019. u 20 sati, a ulaznice za predstavu bit će moguće kupiti u pretprodaji (od 23. do 26. travnja svakim danom od 8 do 15 sati u prostorijama GPOU-a) i na dan izvođenja predstave (od 19 do 20 sati) po cijeni od 20 kn.

O PREDSTAVI (preuzeto s www.drame.hr)
“U čekaonici liječnika opće prakse susreću se ljudi kakve svi poznajemo, svatko sa svojom pričom o čekanju. Čekanje poprima dimenziju propuštanja života u navici iščekivanja nečega što će ga popraviti, promijeniti, poboljšati. Metafora života kao čekaonice boljeg sutra postaje njihov zajednički nazivnik.”