PREDSTAVA ZA DJECU / DOME, SLATKI DOME

Predstava za djecu “Dome, slatki dome” Dječjeg kazališta Dubrava bit će prikazana u Gackomu pučkom otvorenom učilištu Otočac 5. 11. 2022. (subota) u 11:00. Ulaznice za predstavu bit će u prodaji na dan izvođenja u periodu od 10:00 do 11:00 po cijeni od 10 kn.

U sklopu programa za poticanje razvoja publike u kulturi “Povezivanje mladih i kazališta” Gacko pučko otvoreno učilište organizira besplatni prijevoz za zainteresiranu djecu i roditelje iz okolnih naselja. Program podupire Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske.

O PREDSTAVI
Kazališna predstava za djecu nastala je po istoimenoj slikovnici Svjetlana Junakovića. Priča je to o malom mišu, a u našoj predstavi o maloj mišici, koja odluči negdje drugdje potražiti svoj novi dom. Na svom putovanju u potrazi za novim domom, sreće različite životinje: pticu, sovu, majmuna, slona, devu, krokodila, pingvina. U dinamičnim scenskim situacijama, punim neočekivanih obrata, plesa i akrobatike, gledatelji otkrivaju kako žive različite životinje, koje ljudske osobine u njima prepoznajemo, kako doživljavamo svoj dom, što od njega očekujemo te konačno, hoće li se mišica na kraju vratiti svom toplom domu… (preuzeto s https://kazalistedubrava.hr/dome-slatki-dome/)