Priredba / Mojim profesorima

Zajedničkim snagama bivši i sadašnji učenici Srednje škole Otočac organiziraju večer posvećenu istinskim herojima obrazovanja – našim profesorima. Pod nazivom “Mojim profesorima”, ovaj događaj će se održati ovog petka 31. svibnja s početkom u 20 sati u Gackom pučkom otvorenom učilištu u Otočcu, a organiziran je na inicijativu i pod mentorstvom profesorice Snježane Jovanić.

“Mojim profesorima” je prilika da se iskaže zahvalnost i poštovanje prema svim učiteljima, nastavnicima, profesorima i ‘tetama u vrtiću’. Osobama koje su ostavile neizbrisiv trag u životima svojih učenika. Bit će to večer sjećanja, zahvalnosti, pjesme, plesa i razgovora gdje će bivši i sadašnji učenici imati priliku ponovno stati pred svoje profesore koji su utjecali na njihov osobni i akademski razvoj.

Profesorica Jovanić okupila je bivše učenike Srednje škole Otočac, danas rasute širom Hrvatske, ali i svijeta te ih spojila s mladim nadama SŠO kako bi zajedno kreirali pravi mozaik događaja. Od presjeka svega što su neke bivše generacije postigle zahvaljujući potpori svojih profesora pa do recentnih postignuća otočkih srednjoškolaca. Svi zainteresirani imat će priliku čuti priče uspješne geofizičarke Ive Dasović, ali i kolumnistice u dalekoj Majorci Mije Naprte. Iz Grčke stiže i mlada novinarka Katarina Bižanović, a svojim točkama publiku će obradovati i Lori Prpić i Mihael Kostelac.